Individuele workshop ” Ontdek de kwaliteiten van jou en jouw hond”.

Waar denk jij aan als ik zeg: ” Mijn hond mag zijn wie hij is” ? Ik denk dan aan mijn hond in zijn element. Dat hij zijn neus mag gebruiken, dat hij mag speuren, dat hij mag zijn. Vrij van druk en dwang. En wat zijn jouw kwaliteiten? Waar ben jij goed in, wat … Meer lezen Individuele workshop ” Ontdek de kwaliteiten van jou en jouw hond”.

Valt jouw hond uit naar andere honden?

Wil jij óók ontspannen met jouw hond buiten lopen? leuke dingen kunnen doen met jouw hond? samen genieten? Lukt dat niet? Omdat jouw hond uitvalt naar andere honden? jij niet weet wat je moet doen als jouw hond uitvalt? jij van te voren al beren op de weg ziet? Omdat…. Op mijn website http://www.uitvallendehond.nl kun … Meer lezen Valt jouw hond uit naar andere honden?

Welkom voor individuele afspraken.

Bij Hond en Baas / Speurhondenschool Lelystad zijn we weer begonnen met individuele lessen / afspraken. Groepstrainingen, voor zover van toepassing, gaan vooralsnog niet door. Op onze locatie is gelukkig genoeg ruimte en in de bossen rond de Groene Velden in Lelystad kom je weinig tot geen andere mensen tegen. Er is voor de individuele … Meer lezen Welkom voor individuele afspraken.

Speurworkshop op verhard

Speur workshop op verhard.NOG 1 PLAATS Op 19 april vanaf 10.00 uur organiseert Hond en Baas / Speurhondenschool Lelystad weer een leuke workshop special. We speuren in Lelystad bij /in een winkelcentrum (of bedrijventerrein). Heb jij al eerder bij Hond en Baas/ Speurhondenschool Lelystad in een dergelijke omgeving met jouw hond gespeurd, kan jouw hond … Meer lezen Speurworkshop op verhard

Wil jij óók speuren met jouw hond?

Dat kan! Op zondag 5 april om 11.00 uur is er bij Hond en Baas / Speurhondenschool Lelystad op de Groene Velden in Lelystad weer een workshop waarin je kunt kennismaken met praktijkspeuren. Bij praktijkspeuren is het de bedoeling dat jouw hond zo snel mogelijk een `vermist persoon ` opspoort. Het is een hele leuke … Meer lezen Wil jij óók speuren met jouw hond?