Wat wil jij doen met jouw hond in 2020

Wat wil jij doen met jouw hond in 2020
Wil jij met jouw hond gaan speuren, wil jij dat jouw hond minder gaat uitvallen, wil jij anders reageren op het gedrag van jouw hond? Of misschien wil je wel aan de slag met jouw hond omdat je het leuk vindt om met jouw hond te trainen en wil je jouw hond leren om te reageren als hij jouw hypo ruikt? Dat kan bij Hond en Baas / Speurhondenschool Lelystad.

Terugblik op 2019
Ik heb er van genoten om speurteams te zien groeien. Genoten van de concentratie van de honden op het spoor. Genoten van de handlers die merken dat hun speurneuzen doorzetten en zelfstandiger worden in hun keuzes. Van die verandering, van die groei hebben de speurneuzen in het dagelijks leven óók profijt. En jij óók. Vooral als jouw hond uitvalt.

“Jij snapt mij …”
Ik vind het een mooi compliment als dat tegen mij gezegd wordt. Want ja, ik snap je. Ik herken je gevoel. Ik heb het zelf meegemaakt, ik had óók een hond die uitviel naar andere honden. En ik ben er trots op dat steeds meer eigenaren en hun hond er wat aan hebben dat ze bij mij gekomen zijn omdat ze een verandering willen.

Verandering
En die verandering kan van alles zijn. Want jij ervaart een probleem en je wilt van dat probleem af, jij wilt je anders voelen, je wéét dat je wat anders moet doen. Maar wát?! En hoe?!
Als ik je coach, ga je zien wat jouw hond nodig heeft. Wat nodig is, dat kan te maken hebben met jouw hond, met jou of met hoe jij en jouw hond met elkaar omgaan, met de interactie tussen jullie.

Resultaat
Het resultaat kan zijn, dat jouw hond niet meer te opgewonden raakt, meer uitdagingen krijgt, meer krijgt wat hij nodig heeft. Het inzicht wat jij krijgt, kan er voor zorgen dat jij anders gaat denken, dat jij je anders gaat voelen en dat je daardoor anders gaat doen. Dat kan bijdragen aan de verandering in het gedrag van jouw hond.

Hoe voel jij je
Want, hoe voel jij je, wat zijn jouw overtuigingen, kloppen die nog wel? Weet jij wat je niet weet, heb je kennis nodig of meer (zelf) vertrouwen? Mag je meer loslaten of komt het juist niet vanzelf goed?
Het gaat in de coaching sessie bij mij in ieder geval om jou en jouw hond.

Wat is jouw vraag
Waar kan ik jou mee helpen? Wat wil jij dat er veranderd? Waar ben jij naar op zoek?
Ik wil je graag helpen. Of het nu is met het gedrag van jouw hond, met hoe jij je voelt of met hoe jij de samenwerking tussen jou en jouw hond kunt verbeteren. Stap voor stap.

Wat wil jij doen met jouw hond in 2020. Gelukkig Nieuwjaar!

Neem vrijblijvend contact met mij op door het formulier in te vullen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Plaats een reactie

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?