Wat jammer toch dat er veel niet kan

Jammer dat je niet alles kunt doen wat je zou willen (met of zonder je hond).

Maar zullen we het omdraaien en kijken wat allemaal wel kan?

Als je één op één training en advies wilt voor je hond, als je individueel wilt speuren met je hond of als je specifieke vragen hebt, bijvoorbeeld als je zelf diabetes hebt of je bent zelf op een of andere manier met honden aan het werk en je wilt als hondenprofessional meer weten over bijvoorbeeld speuren naar geuren: het kan allemaal!

Misschien ben je wel op zoek naar een verandering in je leven, voel je je uitgeblust en wil je gaan doen waar je hart ligt…ik coach je graag.

Dat kan allemaal WEL doorgaan en het is nu je zo op je zelf aangewezen bent, misschien wel juist hét moment om de eerste stap te zetten.

Training en advies

Stel je voor: wat zou het fantastisch zijn als je meer weet over hoe je het gedrag van jouw hond kunt veranderen, bijvoorbeeld als hij uitvalt naar andere honden. Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar niets heeft nog voldoende geholpen. Je wilt er (weer) mee aan de slag

Stel NU je vraag aan mij, ik bel je op om te bespreken of en hoe ik je kan helpen.

Speuren

Je hebt het vast al vaak gezien bij je hond: hij vindt het fantastisch om te mogen snuffelen, om zijn neus te mogen volgen. En je weet: dit is iets wat honden gewoon graag doen, speuren naar geuren.

Ook in deze Corona tijd gaan de individuele lessen gewoon door. Hopelijk kan er ook snel weer meer, er staat al een kennismakingsworkshop speuren gepland op zaterdag 10 april 2021.

Specifieke vragen of individuele lessen zijn eerder mogelijk.

Vraag NU meer informatie via de rode knop. Ik bel je om de mogelijkheden te bespreken.

Diabetes

Laatst was er iemand die een hele specifieke vraag had. Ze heeft zelf diabetes en wilde alles leren over hoe haar hond haar kan waarschuwen als ze een hypo heeft. Ze was niet geïnteresseerd in een hulphonden pasje, maar wil dat haar hond haar waarschuwt als hij in haar buurt is en zij een hypo krijgt.

Dat is een vraag voor een antwoord op maat. Ze vroeg zich af of ik haar kon helpen en dat kan ik.

Vraag jij je af of ik jou ook kan helpen?

Stel me vrijblijvend je vraag, dan bespreken we wat ik eventueel voor je kan betekenen.

Volg je hart

Ik doe alleen nog maar wat ik zelf leuk vind, zei ik laatst (weer). En dat klopt. Ik wil geen energie meer besteden aan werk of verplichtingen die mij geen energie geven, waar ik niet gelukkig van word of wat mij meer energie kost dan dat het mij oplevert.

Dat heb ik meer dan 15 jaar geleden besloten en ik moet zeggen dat het mij goed bevalt om mijn hart te volgen, om te doen waar ik gelukkig van word, om te doen waar ik energie van krijg.

En natuurlijk heb ik mijn beperkingen en ook verplichtingen waar ook ik niet blij van word en soms kan het niet anders.

Maar binnen mijn beperkingen kan ik onbeperkt doen waar ik gelukkig van word.

Wil jij óók gaan doen waar je gelukkig van wordt, wil jij óók je hart gaan volgen?

Voor antwoord op vragen, voor een eerste stap, voor inspiratie en coaching, stuur mij een bericht.

We bespreken of en hoe ik jou kan helpen.

Plaats een reactie

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?