WAAROM valt mijn hond uit?

Mijn hond valt uit naar andere honden, maar WAAROM doet hij dat dan?

Dat moet je je altijd afvragen als jouw hond uitvalt naar andere honden.
Wanneer is dat uitvallen naar andere honden begonnen? Was het altijd al zo?
Valt jouw hond uit naar alle andere honden of naar bepaalde andere honden?

En ben je al met jouw hond naar de dierenarts geweest? Heeft jouw hond misschien pijn en valt hij daarom uit? Misschien heeft jouw hond (ergens) pijn.
Bijvoorbeeld in zijn knie. Hij was leuk aan het spelen met die aardige maar wel een beetje wilde hond van verderop. En plotseling een gil en een snauw…

Wat gebeurde er precies? Kreeg jouw hond erge pijn doordat hij zich verstapte terwijl hij met die aardige maar wilde hond aan het stoeien was? En denkt ie nu bij het zien van die aardige maar wilde hond, doe maar even niet? En valt jouw hond nu uit als die aardige maar wilde hond toch naar hem toe komt om te spelen?

Het kan in dit voorbeeld zijn dat dit het begin is waarom jouw hond is uit gaan vallen naar andere honden. Inmiddels valt jouw hond uit naar alle andere honden. Maar het is begonnen met een incident terwijl jouw hond pijn in zijn knie had.

Als je het uitvallen van jouw hond naar andere honden wilt veranderen, wil je erachter komen WAAROM hij dat doet. Soms kom je daar niet meer achter en soms is het ingewikkeld om daar achter te komen.

Er speelt van alles mee als jouw hond uitvalt naar andere honden. Er zijn ook tal van wegen die naar Rome leiden als het gaat om dat uitvallen naar andere honden weer te veranderen. Als je zou weten hoe je het uitvallen moet veranderen, dan zou je dat wel doen.

Maar dat is het nu juist. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niks werkt (genoeg). En daarom wil je hulp. Of je wilt juist dat het niet erger wordt, en je wilt hulp voordat het steeds erger wordt.
Ik help je graag. Wil je weten wie ik ben en wat ik doe?

Plaats een reactie

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?