Valt jouw hond uit?

Ik snap heel goed wat jij meemaakt, als jouw hond uitvalt. Want ik had ook een hond die veel ruimte nodig had, een hond die uitviel, naar andere honden. En wat hield ik van hem.

Op het Kynocongres 2016, ging over pathologisch gedrag bij honden. Voor mij als gedragstherapeut voor honden natuurlijk enorm interessant. Waar de laatste spreker het die dag over had raakte mij enorm. Want een hond die uitviel naar andere honden, die had ik zelf ook.

Wat mij zo raakte was dat het hebben van een hond die uitvalt voor de eigenaar een hele zorg is. Je wilt als eigenaar van een uitvallende hond hulp voor je hond, maar ook hulp voor jezelf. Want stress is besmettelijk, van eigenaar op hond, maar ook van hond op eigenaar.

Ik wil met mijn kennis over hondengedrag en ervaring op dit gebied als eigenaar van een uitvallende hond anderen helpen. Coachen van eigenaren, speuren of spiegelen met honden die uitvallen, daar kan ik als coach die gericht is op verandering wel wat mee!

Kan ik jou ook helpen?

Wil je vrijblijvend meer informatie?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Plaats een reactie

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?