Twijfel jij soms ook?

Twijfel jij soms ook zo aan jezelf en vraag je je af of het wel goed komt?
Je hebt een probleem, met je hond of je hebt het gevoel dat je voor jezelf wat wilt veranderen.
Je doet je best en je bent gemotiveerd, dat zijn al heel belangrijke voorwaardes op weg naar een verandering.

Verandering gaat niet vanzelf


Verandering gaat niet vanzelf, het gaat niet snel. Verandering gaat in kleine stapjes, het gaat doordat je volhoudt, gemotiveerd bent én focust op het juiste.
Je doet het goed…Echt waar! Maar toch twijfel je soms nog aan jezelf.
Je bent al een hele tijd bezig om dat wat je lastig vindt of dat wat je dwars zit, te veranderen. Het gaat met ups en downs, maar elke keer als je denkt dat het weer beter gaat, komt er weer die tegenslag.

Onrustig gevoel


Je hebt vaak dat onrustige gevoel. Angst voor wat er misschien gaat gebeuren, en de vraag ‘wat doe ik nu verkeerd? En die vraag hoor ik heel vaak terug. ‘Wat doe ik verkeerd? Waarom gaat het niet beter. Het lijkt wel of het steeds erger wordt.
Ik wil je heel graag meegeven dat je het al goed doet! Echt waar! En misschien denk je wel, ‘ja, dat is wel leuk dat je dat zegt, maar ik heb er nog wel last van. Ik wil graag iemand die naar me luistert, zonder oordeel, die me verder op weg helpt.

Motivatie


Maar de eerste stap is er wel! En dat is MOTIVATIE om nog steeds weer iets nieuws te beginnen en stappen te zetten. Want wie elke keer nieuwe kennis blijft opdoen, open staat om vaardigheden te leren, en door gaat…..diegene zal het uiteindelijk lukken om te veranderen.
Ik kan mezelf namelijk ook alleen maar specialiseren in hondengedrag en coachen van mensen op het moment dat ik veel scholing doe. Veel cursussen, opleidingen, en continue bijscholing en werkervaring krijg. Dat lukt me niet door alleen thuis te zitten en niks te ondernemen.
Alles wat je doet, alles wat je weet, dat heb je gedaan door deze eerste belangrijke stap! En dat is MOTIVATIE om nieuwe dingen te leren.

Jouw probleem


Even terugkomend op jouw probleem. Dat kan zeker veranderen. Alleen…..zorg dat je de focus gaat leggen op het juiste. En dat is juist NIET door je af te laten leiden, of door alleen maar de situatie te vermijden. Want daar ligt juist NIET de sleutel tot een blijvende verandering.
Hoe je dat wel doet? Dat kun je leren in een individueel coach traject. Was het maar zo makkelijk dat ik je dat in 1 mailtje kon leren. Helaas heb ik dit wondermiddel niet tot mijn beschikking. Door jouw motivatie en inzet, kunnen we samen op weg gaan naar het antwoord op jouw vraag.
Ik zie jouw vraag graag vrijblijvend tegemoet, dat kan heel simpel door het beantwoorden van deze mail of via de knop “contact” hieronder.


Hartelijke groet,
Sjoukje Lautenbach

Praktijk voor Hond en Baas

Plaats een reactie

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?