Plan mislukt…of toch niet?

Voor Jetty en Leah had ik bedacht dat het wel leuk zou zijn om weer eens een oud spoor uit te lopen.
Een oud spoor is een spoor dat langer geleden dan gewoonlijk is uitgelopen; dit kan variëren van een kwartier tot een uur geleden. 
Ik had Jetty nog niet over dit plan ingelicht, dus ik had haar ook nog niet verteld dat ik de portofoon, die we gebruiken tijdens het praktijk speuren, achter de achterband van mijn auto zou verstoppen. 
De bedoeling was om haar op te bellen op haar mobiel om dit door te geven.
Terwijl ik het spoor uitliep, probeerde ik Jetty, die met haar auto nog onderweg was naar de speurlocatie, te bellen. Maar helaas, geen gehoor, of geen bereik, wie zal het zeggen, ik kreeg Jetty niet aan de telefoon.
Ik balen; plan mislukt en moest ik weer terug lopen naar de auto om Jetty te ontmoeten en de porto op te halen. Maar plotseling hoorde ik Jetty door de porto: “Hee Sjouk, Lee heeft em gevonden hoor!”.  He, hoe kan dat nou? Nog nooit eerder een porto onder de auto verstopt en toch vindt Leah de porto! Geweldig wat een speurneus.

Dat Leah een echt natuurtalent is bleek ook wel weer toen ze het oude spoor van 5 km lengte in een keer foutloos uitwerkte. Kanjer!

 

Plaats een reactie