Hou jij van honden

Hou jij van honden? Of héb je een hond. Ik vind het een enorm verschil: of je van jouw hond houdt of dat je een hond hebt.

Ik help / werk graag met mensen die van honden houden. Ik help ze graag met een probleem dat ze ervaren. Dat kan een probleem met hun hond zijn, maar het kan ook een probleem zijn wat eigenlijk ook veel met hunzelf te maken heeft. Een probleem waar ze doodmoe van worden.

Hou jij van honden

Houd jij van honden, ben je uitgeput en wil je dat veranderen?
Lees dan verder.

Je houdt van honden. Honden kunnen je meenemen uit een situatie waarin je je niet gelukkig voelt. Vroeger als kind had ik dat al: als ik met mijn hond ging wandelen, dan kwam ik helemaal tot rust. Dan kon ik zijn wie ik ben, dan hoefde mijn masker niet op.

Kantelpunt

Als je uitgeput bent van alles wat je moet zijn of doen, dan heb je zeker wat aan het kantelpunt coaching bij mij. Wat maakt jou zo uitgeput en wat wil je anders gaan doen. En HOE ga je dat doen. Wat wil jíj. Ik deed dat vroeger ook, dat ik maar door bleef gaan op een weg die ik zelf gekozen had.

Kwaliteit

Dat is wel een kwaliteit van mij, focussen en nooit opgeven. Maar het werd zo’n 20 jaar geleden ook mijn valkuil. Ik was verpleegkundige. Ik wilde mensen helpen, maar was inmiddels wel uitgeput geraakt. Wat zijn jouw kwaliteiten en wat zorgt ervoor dat jij zo uitgeput raakt?

Valkuil

Ik zag mijn eigen valkuilen niet. Dat doe ik nu niet meer. Ik doe nu voornamelijk nog waar ik gelukkig van word. Wat zijn jouw valkuilen? Soms zijn er situaties die je onmogelijk niet kunt aangaan. Je kunt leren om ánders met situaties om te gaan zodat je niet meer uitgeput raakt.

Veranderen

Je kunt leren om bewust naar je eigen valkuilen te kijken. Als jij datgene wat jou onbewust uitput wilt veranderen, dan help ik jou daar graag bij. We gaan samen aan de slag tijdens jóuw kantelpunt traject. Jouw hond en jij kunnen elkaar helpen.

Plaats een reactie

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?