Het Kantelpunt

Het Kantelpunt kan van alles zijn. Wat is voor jou “Het Kantelpunt”?

Kantelpunt

Wat is het punt, het kantelpunt, het moment dat je iets in je leven anders wilt of anders gaat doen.
Is het rond de jaarwisseling dat je iets besluit te veranderen of het voornemen hebt om iets te veranderen of loop je al een langere tijd rond met die gedachte dat er iets moet veranderen?

Veranderen

We wensen elkaar rond deze tijd van het jaar altijd een “Gelukkig Nieuwjaar”.
Ik wens jou bij deze natuurlijk óók een Gelukkig Nieuwjaar. En misschien heb je al, om echt gelukkig of gelukkiger te worden, besloten dat er iets moet of mag veranderen.

Maar waarom doe je het dan nog niet? Waarom zet je die verandering niet door, wat houdt je tegen? Waarom blijf je maar bedenken waarom iets niet kan, niet mag of wat is het eigenlijk dat je (bewust of onbewust) tegenhoudt?

Inzicht

Wil je meer inzicht krijgen in wat jou ( bewust of onbewust) tegenhoudt? Inzicht in je patronen, je verwachtingen of oordelen.  Inzicht in de verhalen die jij jezelf onbewust steeds weer verteld, dingen die je steeds maar weer hetzelfde doet of emoties die je maar niet los kunt laten.

Je wordt er zo moe van, en je krijgt steeds weer en meer van hetzelfde. Wat kun je doen om dat te veranderen? Wie kan dit voor je doen? Kan iemand dat voor je doen, kan iemand je dat vertellen? Nee, alleen jij kunt dit, alleen jijzelf kunt veranderen wat je wilt veranderen.

Kantelpunt

Alleen jij kunt voor jouw kantelpunt zorgen, alleen jij kunt beslissen dat en wat je wilt veranderen. Alleen jij weet wat  goed voor is, waar jij gelukkig van wordt. Alleen jij kunt dit doen. Als je weet hoe je kunt veranderen, als je wilt veranderen en als je het ook doet, dan  kun jij veranderen.

Ik kan jou alleen maar helpen door naar jou te luisteren. Wat zeg je. Wat bedoel je daarmee. Ik kan jou alleen maar helpen door de juiste vragen te stellen en te luisteren naar je antwoord. Ik kan jou alleen maar helpen zodat jij jouw inzichten krijgt. Ik coach jou vanuit het gevoel. Het gevoel van jou.

Website

Ik heb er een website voorgemaakt. Het Kantelpunt. Een website voor mensen die van honden houden, moe zijn en een verandering willen. Mijn aanbod is er op gericht dat mensen inzichten, informatie en handvatten krijgen waardoor ze zelf zorgen voor de verandering die ze zelf willen.

Deze website met dit aanbod is ook weer een Kantelpunt in mijn leven.  Een Kantelpunt, een beslissing om te gaan doen waar ik gelukkiger van wordt, een beslissing die ik heb genomen vanuit mijn hart. Omdat het mij gelukkig maakt dat het nu niet alleen over jouw hond gaat, maar ook over jou, de mens die van die hond houdt.

Het Kantelpunt, voor mensen die van honden houden, een verandering willen en hun hart willen volgen.

Plaats een reactie

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?