Cursus Neuswerk voor Professionals

Waarom bied ik de cursus Neuswerk voor professionals aan?
 
Toen ik net met Hond & Baas begon, was ik vooral bezig met vragen van hondeneigenaren. Die vragen gingen over gedrag van hun hond, waarvan zij vonden dat het een probleem was (voor de hond, zichzelf of de omgeving).
 
Het bleek enorm te helpen om de hond meer mentale uitdaging te geven. Dat kan door neuswerk: activiteiten waar honden hun neus bij mogen gebruiken. Heerlijk vinden honden dat, snuffelen!
 
Al snel ging ik mij specialiseren in `speuren naar geuren`. Ik ging neuswerk aanbieden. De basis van o.a. speuren, zoeken en geurdetectie. Er is altijd iets wat bij hond én baas past.
 
Als de nieuwe hobby was gevonden, dan verwees ik door naar iemand die de betreffende van neuswerk activiteit uitgebreider aanbiedt. Zelf heb ik mij gespecialiseerd in speuren.
 
Ik wil nu honden-professionals die geïnteresseerd zijn meer over verschillende vormen van neuswerk vertellen. Zodat zij de basis ook kunnen gaan aanbieden.
 
Dat kan individueel of in kleine groepjes van 2-4 deelnemers. Het is praktijkgericht, met wat theorie als kader en waarbij ik afstem op de individuele cursist.
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?