Speuren met jouw hond?

Speuren met jouw hond?

Wil jij dat óók? Speuren met jouw hond?

Heeerlijk in het bos, lekker actief samen bezig zijn?
Jouw hond doet wat hij van nature al kan, speuren! Ja, óók jouw hond! En jij leert een heleboel over bij voorbeeld de lichaamstaal van jouw hond tijdens het speuren, de invloed van de omstandigheden op het spoor, welke stappen er gezet moeten worden voordat je hond zonder hulp van de instructeur daadwerkelijk een vermist persoon ( of vermiste hond) kan vinden.

Want het is nogal eens een misverstand dat je hond na een paar of zelfs een keer al helemaal zelfstandig een vermist persoon / dier kan vinden. Daar is maatwerk begeleiding aan vooraf gegaan. En misschien is dat wel helemaal niet je doel, maar wil je wel steeds uitdaging op het niveau van jou en jouw hond. Dat is helemaal goed, dat kan! Je gaat samen met de instructeur en jouw hond een zo groot mogelijke kleine stap maken waarbij SUCCES de hoofdzaak is, samen met plezier en uitdaging. Wie wil dat nu niet?

We speuren in de bossen rond de Groene Velden in Lelystad, een schitterend gebied!

Dus, ga je niet weg deze vakantie of heb je nog tijd om speuren met jouw hond eens te proberen, pak dan je kans!  Voor eigenaren met honden die geen specifiek gedragsprobleem hebben is er deze zomer een gratis proefles praktijkspeuren mogelijk.
Praktijkspeuren is individueel en als je meer wilt zijn er genoeg opties.
Ook eigenaren met honden die wel een specifiek gedragsprobleem hebben zijn welkom. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden in het aanbod aanwezig.

Informeer hier eens vrijblijvend naar. Je zult er je hond een groot plezier mee doen!

 

 

Plaats een reactie