Wie wil er méér!?

Groepstraining speuren, wat bedoel ik daar mee.
 
Al 6 jaar geef ik 5 dagen in de week individuele speurlessen ( ook aan honden met een probleem / uit de gedragstherapie) en in die jaren geef ik ook regelmatig speurworkshops…en het is wat mij betreft tijd voor méér…

Ik geef vanaf 1-9-18 groepstrainingen speuren voor mijn eigen cursisten. Dat is nieuw. We trainen wat er in de individuele lessen behandeld is. We kunnen omdat het groepstrainingen zijn, ook andere doelstellingen trainen dan tijdens de individuele lessen. De groepstrainingen vervangen de individuele lessen niet, ze zijn een aanvulling.

Deze groepstrainingen zijn voor honden en handlers die méér kunnen en méér willen.  Het is voor mensen die niet helemaal “onbewust onbekwaam” meer zijn,  en van wie zijn/ haar hond nog niet aan zijn plafond zit. Voor mensen die het leuk vinden om met een open mind en met vertrouwen samen vervolgstappen te nemen, want wat zijn die vervolg stappen dan? Dat weet je nog niet.
Deze groepstrainingen gaan méér uitdagingen bieden dan de individuele lessen. Je moet wel eerst samen met je hond de verschillende omstandigheden geoefend hebben voordat je mee kunt doen aan deze trainingen. Dat kan met z’n tweeën of in een grotere groep plaatsvinden, dat is afhankelijk van het doel. 
Speurlessen (individueel of in tweetallen) of workshops zijn dus anders dan mijn groepstrainingen.
Jij wordt zelf meer uitgedaagd, jouw hond wordt meer uitgedaagd, jij leert meer en jij en jouw hond zijn steeds bezig. Next Level, zeg maar. Groepstrainingen zijn met 2-6 personen, afhankelijk van wat kan en van het doel.
 
Ook voor honden bij wie we in de individuele lessen gewerkt hebben aan specifieke `problemen` is de groepstraining uiteindelijk wellicht mogelijk én een enorme stap voorwaarts…
 
 

Plaats een reactie