Next Level

In december, zo aan het eind van het jaar, is het goed om even stil te staan bij het afgelopen jaar.
Als ik het zo opschrijf word ik best even stil, want wat is er veel gebeurd bij Hond & Baas…
In januari ben ik de opleiding tot Transformatie Coach gestart, een hele mooie mensgerichte opleiding die ik onlangs positief heb afgerond.
Er is gestart met next level groepstrainingen voor gevorderde speurhonden en hun handlers, dit is echt een mogelijkheid om als speurteam verder te groeien en een mooie aanvulling op de individuele lessen. De bedrijfsruimte is mooier gemaakt en voorzien van een nieuwe vloer, het is nu naast het opvangen van honden in de (zomer en mei) vakantie ook mogelijk om in deze ruimte theorie les te geven en neuswerk oefeningen te doen. Ook is er gewerkt aan het verbeteren van de website en aan het nog beter vindbaar maken van de activiteiten bij Hond & Baas op internet.
En recent zijn er nog extra 3 zeer professionele portofoons met zendvergunning aangeschaft, zodat er nu 8 portofoons beschikbaar zijn ….

Dus, wat een veranderingen en investeringen die bijdragen aan het met plezier deelnemen aan de activiteiten bij Hond & Baas. Dit jaar is het `next level` fundament gelegd en daar ben ik persoonlijk heel blij mee en dankbaar voor….

Als je via email bericht wilt over nieuws bij Hond & Baas, schrijf je hier dan voor in via:

[subscribe2]

Plaats een reactie