Diabetes-hulphond

Bij diabetes kan het gebeuren dat u een hypo (of hyper) krijgt zonder dat u het zelf op tijd in de gaten heeft. Plotseling zit u hartstikke laag en kunt u haast niet meer lopen. Of u slaapt en dan krijgt u een hypo…

Wellicht kan uw hond de kwaliteit van uw leven of dat van uw kind verbeteren?

En misschien is het opleiden van uw eigen hond tot een diabetes-hulphond wel een mogelijkheid!

Wilt u nou ook zo graag dat uw hond u “vertelt” dat u een hypo ( of hyper) heeft?

Ga dan eens uit van dat wat er is en niet van wat er niet is…ga niet uit van de gedachte dat uw hond misschien wel getest moet worden of certificaten moet behalen..maar maak gebruik van juist dát gedrag van uw hond wat hij al zo graag doet: juist ja: ruiken!
Dat doet úw hond toch ook van nature al? Maak daar dan gebruik van! U doet niet alleen uzelf, maar ook uw hond er een groot plezier mee!

Doe mee aan een workshop geurdetectie, waarin u meer leert over hoe dat speuren naar de geur (van bijvoorbeeld) een hypo werkt! Via onderstaande link krijgt u meer informatie en kunt u zich ook aanmelden voor deze workshop:
Workshop geurdetectie

Wilt u meer weten of wilt u een vrijblijvend eerste gesprek?

Neem contact op via info@hondentrainingenadvies.nl of neem contact op via de knop hieronder:

 

Diabetes-hulphond, Flevoland

Goed om te weten:
* Individuele begeleiding afgestemd op uw situatie.
* U traint uw eigen hond zelf, onder mijn begeleiding.
* Trainingslocatie is in Lelystad.
* Vooraf worden de wensen en mogelijkheden besproken.
* U koopt per 10 uur begeleiding in.
* Hier kan een vervolg op komen.

Frederick en Mexx
Frederick en Mexx

” Een kant en klare hond is in onze ogen ondenkbaar. Een diabetes patiënt is zo “uniek” in zijn levensstijl, dagritme en dus in zijn behoefte in wat de hond moet snappen dat een goede signaleringshond alleen met de eigenaar tegelijk, kan worden opgeleid. We maakten kennis, Sjoukje, Mexx, de andere mensen die belangrijk zijn voor Mexx en mij. We stelden een plan op…WAT is belangrijk voor mij, WAT kan Mexx aanleren, WAT moet de volgorde zijn. Sjoukje bracht de wensen en mogelijkheden EN de beperkingen bij elkaar en maakte er een mooi en haalbaar trainingsschema van”.